Friday, 22 July 2016

GAMBAR Sekitar Majlis Pertunangan Amyra Rosli dan Amar Baharin

GAMBAR Sekitar Majlis Pertunangan Amyra Rosli dan Amar Baharin. Tahniah ducapkan buat pasangan popular Amyra Rosli dan Amar Baharin kerana telah mengikat tali pertunangan mereka semalam.

Majlis pertunangan yang diadakan secara tertutup ini berlangsung di Sunway Montana, Desa Melawati ini dihadiri ahli keluarga kedua-dua belah pihak serta rakan terdekat. 

Pelakon drama Tersuka Tanpa sSengaja ini bakal berkahwin pada 12 November ini. Majlis persandingan pihak perempuan diadakan sehari kemudian dan juga pada 19 November bagi pihak lelaki. Walaubagaimanapun setakat ini tiada lokasi muktamad ditetapkan.

Majlis perkahwinan mereka juga bakal mendapat hak penyiaran khas dan akan ditayangkan secara langsung di Astro Ria.

GAMBAR Sekitar Majlis Pertunangan Amyra Rosli dan Amar Baharin. 


Pasangan ini juga bakal mengadakan majlis persandingan sebelah perempuan pada 12 November, sehari selepas bernikah. Manakala, majlis persandingan lelaki pula bakal diadakan pada 19 November.

Namun, setakat ini tiada lokasi muktamad ditetapkan. Malah, majlis perkahwinan mereka juga bakal ditayangkan secara langsung di saluran Astro dan kedua-dua mereka masih belum membincangkan soal tajaan untuk hari bersejarah itu.


Terima kasih kerana membaca GAMBAR Sekitar Majlis Pertunangan Amyra Rosli dan Amar Baharin.

1 comment:

  1. huhu..cantik Amyra Rosli nie..same padan la dengan Amar Baharin..

    ReplyDelete